Oprava treshki 60 m² s vlastní rozvržení

  • Dec 27, 2019

Strato Italští designéři studio se podařilo přesunout do kuchyně na balkon, prořezávanými vchodem z ložnice do dětského pokoje pro novorozence a vybudovat výklenky hlavní koupelnou, šatnou a posezení.

Typicky, nestandardní rozložení - bolest hlavy pro projektanty. Vytvoření ergonomický interiér je velmi obtížné se v nich. Ale tento byt v Římě se stala šťastnou výjimku. Je plná oken a přirozeného světla, může být rovněž provedena v téměř jakýchkoliv úprav. Proto je kuchyně přesunul na balkon v obývacím pokoji. Vzhledem k tomu, z oken se musel vzdát horních skříněk, sporák instalován jen úzký molo.

V blízkosti se nachází jídelna skupina. Je vyroben z bílého stolu a židle dvojice zhuštěné podobě. A jak se zbavit pocitu závěru sterilní nábytku, jsme našli několik židlí retro tvary.

Interiér pokoj se ukázalo zcela jasný kvůli sametového čalounění židle, podlahu tyrkysový nátěry a fialové koberec, vinobraní dřevo komoda syté barvy a hojnost živých rostlin a dekor.

Další plus plán - dobrá lokalita výklenky. V chodbě na cestě do školky v ní podařilo vybudovat prostorná šatní skříň s mezipatře, lavice pro odpočinek a police na knihy. A uvnitř domu kočičí lavičce k dispozici.

instagram viewer

Přístupná z obývacího pokoje může být mateřská a ložnice. Místo toho, aby dveře v obou místností nastavit posuvné konstrukce v dřevěném rámu ke stropu. se objevil další úzký rám ve stěně mezi ložnici a dětském pokoji, takže rodiče mohou rychle a snadno dostat do místnosti, dokud dítě je velmi malá.

V malé místnosti, minimum nábytku. Postel-transformátor je vyroben z vysoce kvalitní dřevotřískové desky. Kaštanové stěny v blízkosti - ve skutečnosti skříň s maskovány fasád, který zabírá celou stěnu.

Z obývacího pokoje do ložnice pokračoval tyrkysové hromadné podlahu a bílé stěny, ale tam se přidává růžové akcenty v textilním a úložných systémů. Pod nimi vzal jednu stěnu naproti posteli.

Ve výklenku vložené prádlo komoda se spoustou zásuvek. Nad ním, v případě potřeby bude možné zavěsit televizi. Oslepit blízkosti stejné jako na krabici. Za ním se nachází vstup do šatny.

Na opačné straně obvazu byla další skříň, která uspořádány kompaktní koupelnu. On je velmi blízko a je spíš srubu, ale tam je vše, co potřebujete... a dokonce i sprchy!

Dispozice.

Přihlásit k odběru kanálua dozvědět se nejnovější trendy v interiérovém designu. Chcete-li vidět více z toho ve svém streamu - Jako místo.

Autor: Paul Shelyagin.

Facebook, Instagram, VKontakte, Houzz, Google+